16.04.18

Завод «Євроформат» запускає виробництво ліфтових дверей по ліцензії компанії «Fermator»

У середині квітня завод «Євроформат» зустрічав гостя з Іспанії – генерального директора «Fermator Group» Едуарда Гоміса, який відвідав Україну вже вдруге. Вперше він приїжджав з візитом на завод «Євроформат» 2017 року. Цього разу метою зустрічі стало укладання угоди зі спільного випуску ліфтових дверей.

Зустріч двох керівників, генерального директора Fermator Group Едуарда Гоміса та СЕО «Завод «Євроформат» Ігоря Ткаченка, виявилася напрочуд результативною – було залагоджено останні формальності перед запуском на заводі «Євроформат» лінії з виробництва дверей по ліцензії компанії «Fermator».

Едуард Гоміс досить позитивно відгукнувся про цей контракт і прокоментував перспективність подальшого співробітництва компаній: «Ми задоволені, що переконали пана Ткаченка використовувати при виробництві дверей «Євроформат» приводи «Fermator». Попередньо ми домовилися кілька місяців тому, під час зустрічі на виставці «Інтерліфт» у Німеччині. Тоді ми побачили потенціал для обох компаній у середньостроковій перспективі.

Ліфтовий ринок у країнах пострадянського простору має значний потенціал, особливо у галузі заміни ліфтового обладнання. Завдяки «Євроформату» ми маємо можливість бути присутніми на цьому ринку. Ми співпрацюємо з лідером української ліфтової галузі, і це взаємовигідне партнерство за принципом «win-win».

Зараз перші спільно вироблені компаніями «Євроформат» і «Fermator» двері проходять тестування. Після налагодження процесу випуску продукт буде запущено у серійне виробництво. Планується, що з 1 червня 2018 року перша велика партія дверей нової конструкції вже буде готова до відвантаження.

«Fermator Group» є найбільшим монопродуктовим виробником автоматичних ліфтових дверей у понад 90 країнах світу. Маючи штаб-квартиру в Іспанії та заводи у Франції, Італії, Польщі, Греції, Індії, Китаї і Бразилії, група «Fermator» виробляє понад 600 тисяч дверей на рік. Усі вироблені «Fermator» автоматичні двері відповідають міжнародним стандартам якості та високо цінуються на ринку.

Повернутися до новин