07.12.17

Ліфти «Євроформат» визнали кращими в Україні

ТОВ «Завод «Євроформат» став лідером за підсумками голосування «Української народної премії» у номінації «Виробник ліфтів 2017 року». Споживачі визнали ліфти «Євроформат» кращими на українському ринку. Голосування відбувалося на сайті Української народної премії в період з 1 червня по 30 вересня 2017 року.

Результати прокоментував керівник комерційного відділу компанії Олексій Крамаренко: «Ніколи особливо не гналися за нагородами, оскільки це все як обгортка від цукерки – гарно і щоб звернули увагу, але якість цукерки від цього не дуже залежить. Для нас головне – сучасний і комфортний для пасажирів продукт, який ми пропонуємо ринку.

Нам дуже приємно, що саме кінцеві споживачі, ті, хто щодня користується ліфтами «Євроформат», оцінили нашу продукцію. Щиро дякуємо їм за віру в нас. Ми будемо працювати ще наполегливіше, і в 2018 році плануємо лише набирати обертів».

Українська народна премія – проект, спрямований на визначення кращих товарів і послуг серед представлених на українському ринку на основі переваг українських споживачів. За результатами голосування цього року престижні нагороди за якість своїх товарів і послуг одержали 357 компаній у 22 категоріях.

Повернутися до новин