25.10.17

Завод «Євроформат» представив Україну на виставці INTERLIFT-2017

«Євроформат» презентував свою продукцію на наймасштабнішій ліфтовій виставці в Європі «INTERLIFT-2017», яка пройшла з 17 по 20 жовтня в місті Аугсбург, Німеччина. Завод став єдиним виробником ліфтів з України, який представив галузь на цьому заході.

Завод «Євроформат» уже протягом восьми років є гостем виставки і цього року вперше представив власний стенд. Слоган «The most durable elevators» було обрано не випадково, адже український продукт з терміном експлуатації 25 років – нетиповий для Європи. У країнах ЄС термін служби ліфта в 10-15 років є цілком прийнятним.

Виставка «INTERLIFT-2017» – це презентаційний майданчик, а також значимий інструмент переговорів і продажів. «Євроформат» провів кілька десятків зустрічей з партнерами і постачальниками. Так прокоментував результати керівник комерційного відділу компанії Олексій Крамаренко:

«Для нас виставка минула успішно, враховуючи, що це дебют компанії на такому масштабному заході в Європі. Ми змогли довести європейським колегам, що українські ліфти конкурентоспроможні на європейському ринку. Наразі ведемо переговори з потенційними партнерами в Німеччині, Польщі та Англії, зможемо поділитися успіхами вже після перших підписаних контрактів».

Повернутися до новин