10.09.19

На території заводу «Євроформат» зібралися фахівці ліфтової галузі з усієї України

Цього року компанія «Євроформат» ухвалила рішення дочекатися закінчення періоду відпусток і організувати друге щорічне ліфтове барбекю на початку вересня. На «Elevator's summer day – 2019» обговорювалися провідні питання ліфтової галузі, а саме – впровадження в Україні європейських технічних вимог і введення ліфтів до експлуатації.

2019 року змінився власне формат заходу: було запрошено спікерів, відповідальних за оцінювання відповідності ліфтів новим європейським стандартам, які виступили з цікавими та актуальними для ринку доповідями. Учасники «Elevator's summer day – 2019» мали можливість поспілкуватися з експертами, отримати відповіді на всі питання з цього напрямку й, звісно ж, обмінятися досвідом. 

«Elevator's summer day – 2019» – лише другий масштабний ліфтовий захід. Компанія «Євроформат» планує щороку залучати нових експертів і збільшувати масштаби запрошених учасників, адже лише спільними зусиллями гравців ринку: виробників, імпортерів, монтажних організацій, інспекторів, експертів з сертифікації – можна забезпечити розвиток ліфтової галузі України загалом. Важливо, що на заході такого формату немає конкурентів – є компанії, спрямовані на розвиток і постійне зростання.

Повернутися до новин