04.06.18

«Євроформат» зібрав ліфтові компанії України

1 червня 2018 р., першого дня літа, «Євроформат» організував зустріч представників ліфтових компаній з усієї України. Захід відбувся уперше, планується зробити його щорічним – першої п'ятниці літа. Місцем збору стала локація на території заводу, яка найкращим чином втілила невимушену атмосферу сонячного літнього дня: зелена галявина, барбекю, напої та легка музика.

«Elevator's summer day 2018» – ідеальна атмосфера для відпочинку й спілкування в колі професіоналів. Мета заходу – створити майданчик для спілкування фахівців ліфтової галузі під егідою компанії «Євроформат». Так прокоментував захід директор компанії Ігор Ткаченко:

«Євроформат» уже не перший рік працює на європейському ринку. Ми бачимо, як ліфтовий бізнес робиться там і які цінності там пропагуються. Завод «Євроформат» ставить перед собою задачу - сформувати в Україні культуру взаємин на ліфтовому ринку.

Ми хочемо стати активним учасником процесу трансформації українського ліфтового ринку, тому збираємо представників ліфтових компаній для вибудовування взаємного діалогу».

Повернутися до новин